Zašto PVC Janković

PVC Janković je najbolji primer kako se može razviti i učiniti održivim porodični biznis u Srbiji. Kada smo pre nekoliko godina krenuli “od belog papira” na isti smo zapisali da je sve što želimo da jednoga dana isporučujemo PVC i ALU stolariju zadovoljnim kupcima, našim komšijama, sugrađanima, prijateljima i da za to budemo nagrađeni poslovnim uspehom i reputacijom.

Razgovarajte sa prijateljima. PVC Janković.


Istorija

Kako bismo garantovali vrhunski kvalitet usluga, pažljivo smo birali mrežu naših dobavljača. Verujući jedino u dokazane vrednosti i dugoročne odnose, sa ponosom ističemo da sa našim partnerima uspešno isporučujemo kvalitet već dugi niz godina. PVC profile i prateće okove nam isporučuju nemački prijatelji, Gealan, Trocal i Sigeniaa. Dokazanu nemačku preciznost i kvalitet izrade upotpunjuje staklo lokalnog dobavljača, firme koja posluje poštujući iste vrednosti kao i PVC Janković. ALU profili stižu iz Grčke od firme Elvial, a prateći okovi su Stublina.

Tog dana smo utvrdili da će kvalitet, preciznost, fer poslovanje i prijateljski odnos biti vrednosti na osnovu kojih ćemo sve graditi. Deset godina kasnije, PVC Janković je poštovana porodična firma sa pažljivo odabranim saradnicima i mnoštvom zadovoljnih kupaca. PVC Janković, danas, posluje sa svojim prijateljima.

Bez pauze držali smo oči otvorene, a uši načuljene za sve signale i potrebe tržišta. Može se reći da, danas, ne postoji zahtev kupca u Srbiji koji ne možemo ispuniti.Garancija i kvalitet

Firma PVC Janković predstavlja simbol za tradiciju i kvalitet.

Mi besplatno izlazimo na teren i uzimamo mere. Kroz prijateljski razgovor sa našim majstorima, možete pronaći idealno rešenje za sebe.

PVC Janković ima prijateljske cene koje uključuju izradu, prevoz i montažu stolarije.

Majstori i montažeri koji rade u PVC Janković su ljudi koje poznajete i kojima verujete, vaši prijatelji i komšije.

Sve završavamo u najkraćem mogućem roku, a ostatke stare stolarije odnosimo sa sobom.Galerija naše radionice


PARTNERI