Modeli roletniALU Roletne

PVC Janković tim se jako trudi da pomiri toplinu tradicionalne kućne estetike i preciznost najmodernijih tehnoloških rešenja. Inovativnom upotrebom materijala moguće je zadovoljiti kako estetske i emotivne preferencije klijenta tako i najviše funkcionalne zahteve modernog doma. Idealan primer uspešne realizacije ovog principa su Elvial aluminijumske roletne.

Elvial roletne garantuju vanvremenski dizajn i kvalitet. Jednostavna funkcionalnost naših roletni je naša najveća prednost. One su napravljene da traju. Tehnička izvrsnost i estetska savršenost rezultat su vizuelnog utiska starih drvenih roletni na modernoj aluminijumskoj konstrukciji. Mogućnosti personalizacije su brojne, bilo da izaberete stabilne ili mobilne žaluzine ili, pak, roletne sa francuskim otvaranjem.

Naša proizvodnja aluminijumskih roletni predstavlja savršeno rešenje za Vaš prozor. Da li želite da stavite roletne na kućni ili kancelarijski prozor, naše aluminijumske roletne će učiniti Vaš kućni ili radni prostor elegantnim, komfornim i sa potpunom kontrolom količine sunčeve svetlosti koja ulazi u prostoriju. Time birate i filtirate svetlost i privatnost u Vašoj prostoriji.

Izdvajamo neke karakteristike ovog vrhunskog proizvoda:

  • Sistem poseduje dve vrste ramova, jednostavni I dodatni
  • Punjenje krila se vrši slepim letvicama, fiksnim žaluzinama ili pokretnim venecijanerima
  • Moguće je ugraditi sve vrste roletni od onih sa dvostrukim krilima pa do višekrilnih
  • Visoko dodatno osiguranje krila unutar zida
  • Dostupno je mnoštvo specijalnih ukrasnih profila koji će ispuniti sve estetske zahteve.

Roletne ne doprinose samo boljem izgledu Vaše prostorije ili kontrolisanju sunčeve svetlosti već i obezbeđuje dodatni sloj izolacije. Ovim načinom se povećava energetska efikasnost i snižavaju se troškovi električne energije.

roletne


PVC Roletne

Prvi korak je da pogledate sve karakteristike i prednosti koje Vam nudimo: Prvi korak je da pogledate sve karakteristike i prednosti koje Vam nudimo:

  • Dugovečnost trajanja
  • bezbrojne opcije dizajna i stila
  • filtirianje svetlosti u Vaš dom
  • energetsku efikasnost, kao i
  • sigurnost

PVC roletne iz naše radionice su pravi primer kako efikasno rešenje može biti i ono koje ostavlja fantastičan vizuelni dojam. Pažljivim izborom uspeli smo da pomirimo funcionalni aspekt proizvoda sa svim potencijalnim estetskim zahtevima bilo kog modernog doma. Efikasnost prilagodljive estetike je ono što naše PVC roletne razlikuje od konkurencije. Uverite se u brojne mogućnosti naših modela.

Zašto odabrati naše PVC roletne? Razlog je zato što su jednostavna za postavljanje i mogu Vam dati završni dodir koji Vaš prozor treba u kratkom roku. Nema komplikovanih instalacija. Mi uzimamo mere Vašeg prozora i prilagođavamo roletne za njih. One su dizajnirane da budu uredno pričvršćene za PVC prozorski okvir. Na taj način štitimo Vaš prozor od sunčeve svelosti, vlage i spoljašnje buke.

U našoj ponudi ćete pronaći sve što vam ikada može zatrebati..roletne

PARTNERI