Modeli vrataALU Vrata

Sve pomenuto o aluminijumu, kao plemenitom materijalu, dodatno dobija na značaju kada su vrata vašeg doma u pitanju. Ovaj praktično i simbolički najznačajniji deo vaše kuće ili stana predstavlja vezu između vašeg intimnog prostora i sveta. Vrata moraju biti odraz vašeg karaktera i domaćinskog stava, ona su način na koji želite dobrodošlicu ili sve neželjeno ostavljate van. Majstori iz PVC Janković u najvećoj meri ostavljaju Vama da kažete svoje želje, a oni će onda iskoristiti bezbrojne mogućnosti aluminijuma da te želje i ostvare.

Naši grčki prijatelji, Elvial, nude širok spektar proizvoda koji će sigurno zadovoljiti I najstrože zahteve. Bilo da izaberete jednostepenu ili dvostepenu verziju, onu sa ili bez bočnih i plafonskih profila, kao i plafonskih svetala, granice postavlja jedino vaš lični ukus i preferencija.

Šta karakteriše ALU vrata koja izađu iz radionice PVC Janković?

  • Savršeni sklad dizajna i funkcionalnosti
  • Najviši stepen personalizacije i jedinstvene estetike
  • Dugoročne visokoe performanse
  • Minimalna potreba za održavanjem
  • Najviši stepen prilagodljivosti vašim potrebama (veličina, namena…)
  • Različite komponente bezbednosti i zaštite (protiv provale, vatre, vatrenog oružja…)
  • Termička izolacija u rasponu od neizolovane do najviše

EL 8000

Ovaj inovativni sistem, konstruisan za ulazna vrata, predstavlja siguran izbor u situacijama kada neko želi da ostavi ozbiljan utisak. Njegova visoko elegantna estetika biće idealan odraz raskoši vašeg doma.

SpecifikacijePVC Vrata

Šta je prvo što primetimo kada idemo kod nekoga u goste? Vrata! Ogledalo, oči, zavodljivo lice, slika i prilika jednog doma! Mi, u firmi PVC Janković, smo dugo razmišljali i u praksi proverili, o tome šta je bitno kod izbora vrata. Mnogi kažu, vrata ko vrata. Bitno je da se mogu zaključati. Ali, zaista, nije tako… Odgovorno tvrdimo da dobra vrata mogu biti samo ona koja su sigurna, izdržljiva, koja odolevaju svim vremenskim uslovima i koja plene svojom estetikom. Na stranu tehnička superiornost, mi nikada nismo potcenjivali pitanje stila kada je izbor vrata u pitanju. Vodeći se principom da svaki domaćin treba da poseduje vrata baš po meri njegovog doma, napravili smo takav izbor koji će odgovoriti na sve moguće zahteve i želje kupaca.

Vaše je da nam kažete šta želite, a mi ćemo vam dati pravi predlog. Najbolji predlog iz ponude PVC Janković. A zašto?

Pa… Preko deset godina uspešno ugrađujemo isključivo najkvalitetniji izbor Gealan profila. Svratite ovih dana do prvog komšije. Velike su šanse da ćete pokucati na PVC Janković vrata.

Naše cene su prijateljske cene, čak I za ono što bi vam na prvi pogled delovalo nedostižno. Naša vrata su dugotrajno I lako održivo rešenje za vaš dom. Vrhunska toplotna I zvučna izolacija, visoka otpornost na vremenske uslove.

Naša vrata sprečavaju prisustvo neželjenih posetilaca, vlage i promaje. Veliki izbor rešenja od PVC panela ili varijante ispune stakla, uz ogromnu Gaelan paletu boja, garantuju jedinstveno rešenje po vašoj meri. Ekološki smo odgovorni. Sve je potpuno podložno reciklaži. Konačno, za nas nema blesavog, nemogućeg ili neizvodljivog zahteva.

Porazgovarajte sa prijateljima. PVC Janković.Gealan S 8000 IQ

Za više informacija kliknite na specifikaciju.

Specifikacije

Gealan S 9000

Za više informacija kliknite na specifikaciju.

Specifikacije

PARTNERI